teisipäev, 27. september 2011

sünnipäev

Alles see oli, kui ma rõõmustasin, et Karl Eriku sünnipäevani niii palju aega on. Aga äkitselt keset augustikuud avastasin, et kuu veel jäänud ning ettevalmistustega pole veel alustanudki! Kuna kutt teatas juba pool aastat tagasi, et tema enam lasteaia saalis pidu ei taha vaid see peab tulema kuskil mängutoas siis asusin internetiavarusest sobivat kohta otsima. Üks oli kindel - see peab olema koht, kus ainult üks sünnipäev korraga toimub. Juunis käisime Karl Eriku lasteaiarühmakaaslase Kerdi sünnipäeval Skyparkis ja seal nägi Karl Eriku issi ringi kõndimas pisikest vene poissi, kes tagus ühe rusikaga teist peopesa ning pomises omaette "ubju!". Seda ma oma mürakaru sünnipäeval ei tahtnud kogeda niiet, välistasin kohe suured mitme peoruumi kuid ühise mänguruumiga kohad.
Leidsingi siis toreda koha Jungle Jack´si - broneerisin ära ning imede ime - sain kah vajaminevaks ajaks!
Kaks nädalat enne sünnipäeva otsustasime siis kutsed kätte toimetada. Kuid samal päeval tõi Karl Erik lasteaiast oma rühmakaaslase Henri Jaspari sünnipäevakutse koju. Henri Jaspar kutsus Karl Erikut oma sünnipäevale Jungle Jack´si 18. septembril kell 11.00 - täpselt samas kohas, samal päeval ja samal ajal kui Karl Eriku sünnipäevapidu pidi toimuma! Lihtsalt ruumid olid erinevad.
Sünnipäeval siis toimuski mitmetel külalistel lakkamatu jooks kahe sünnipäevaruumi vahet. Samas olid lapsevanemad rahul, et kaks sünnipäeva ühe hoobiga.
Igatahes lahenes kõik lõpuks hästi kuid järgmise aasta sünnipäeva tuleks vist hakata juba praegu planeerima, sest see sünnipäev läks ikka kohutavalt kulukaks - peab otsima soodsamaid alternatiive ning ise rohkem vaeva nägema!




Kingituseks Lego Politseimaja.

Väikese poisi suur rõõm!

Kommentaare ei ole: