esmaspäev, 26. november 2012

Juhtus selline asi...

Et kõik ausalt ära rääkida pean alustamma sellest, et tuli teade (kus siis veel kui mitte Facebookis), et Tanel Padar ja Tarvo Valm tulevad akustilise kontserdiga Kostivere Kultuurimõisa esinema. Loomulikult ostsime ruttu piletid ning organiseerisime vanaema lapsi vaata. Karl Erikul targu ei kõssanud asjast midagi.
Siis läksime Triibu ja Danni juurde nende pisikest imet Larat vaatama ning jutuhoos suutis suure suu ja kõva häälega emme mainida, et peagi kontserdile minek plaanis. Ning Karl Erik, kes muidu on täielik udu - ei tea midagi-ei kuule midagi- kuulis keset multikavaatamist kohe selle kontserdijutu ära ning hakkas kaasa lunima. Nii see lunimine ja nuiamine käis pea iga päev. Kuni kontserdi eelõhtul teatas emme (kõva ja kurja häälega), et emme ja issi tahavad vahel ka kahekesi kuskil käia. Kutt jäi vaikseks ning rohkem seda teemat ei maininud.
Järgmisel õhtul aga tuli koju selle pildiga
ning palus selle kontserdil Tanel Padarile anda. Noh...kui laps palub siis tuleb see ju ära teha, eksole? Kontserdile jõudes nägin kallist töökaaslast, kes on kah natuke süüdi, et see kontsert Kostiverre jõudis. Näitasin siis talle pilti ja kurtsin, et mul tarvis see Tanelile üle anda, kas ta oskaks mind kudagi aidata. Vastu sain küsimuse, et tahad kohe üle anda? No ja juba ma seal tema kannul ühte toakesse sisenesingi ning vastu vaatas herr Padar isiklikult. Rääkisin siis loo juurde ning andsin kenasti pildi üle. Lapse soov sai täidetud!
Ja kontsert oli täiesti fantastiline!!!

Kommentaare ei ole: