esmaspäev, 20. august 2007

päikseline päev Kadriorus



Täna siis viidi maakad linna ilu vaatama:). Plaan oli minna Kadrioru lossi roosiaeda ringi tatsama aga kui nägime seda meeletut inimeste (peamiselt vanurite) horde ukse poole loovimas, siis lõime käega ning läksime hoopis Jaapani aianurka vaatama. Poja istus seekord tublisti oma tõllas, vahtis inimesi ning kommenteeris neid. Jumal tänatud, et keegi temast aru ei saa!

Aga vat kui jõudsime nende nö. Jaapani tiigikeste juurde siis läks asi käest ära ning ei tahtnud ta kuidagi paigal olla - eks vist vesi oli nii kutsuv. Seal nägime ka 5-liikmelist kassiperekonda, kes küll oli meist äärmiselt huvitatud kuid ligi ei julgend kuidagi tulla. Samuti oli seal kuhjaga parte, kes lastid endale suhteliselt lähedale hiilida, nii et ma juba rõõmustasin mõttes, et täna õhtuks on pardipraad! Aga kavalpead on seda spurtimist vist kõvasti harjutanud, sest minema nad lendasid ja mulle jäi vaid paar haledat pilti.


Ja siis panime ka poisi tee pääle kõndima, tuli tal see päris hästi välja. Ainult ühe korra keeras rajalt ära muru sisse ja tegi seal ühe tõsise kukerpalli. Muul ajal tatsus vapralt meie kõrval või taga ja karjus hirmsa häälega.
Ja siis otse loomulikult tegime pilte ja otsustasime korraks purskaevu äärele maha istuda ja oma jalakesi puhata. Kuid tuli välja, et see oli halb mõte, sest silmarõõmu jaoks on igasugune veesilm kohe vann ning sinna tuleb kindlasti sisse minna. Aga kuna meie nii ei arvanud siis ta pistis taas kisama ning siis tundus olevat käes äärmiselt õige hetk kodupoole hakata liikuma.

Kommentaare ei ole: