laupäev, 21. juuli 2007

Lõunaosariikides

Meid kullakalli põnniga saadeti asumisele Lõunaosariikidesse - vanaema juurde. Niisiis poolteist nädalat Viljandis.
Isa aga tegeleb kodus sellega, millega iga õige eesti mees puhkuse ajal - teeb loomulikult remonti!
Meie põnniga aga kiusame vanaema:). Kuna meie nupukesel treppidest ülestuhisemine nii selge ja vanaema juures treppe jagub, siis pooled päevadest kuluvadki tema taga mööda treppe kõndides ja teda turvates (hea, et ma seda üksi muudkui tegema ei pea!). Üleüldse on vanaemad kasulikud asjad - nad kohe viitsivad lastelastega jännata ja neile laulda ja nendega mängida. Ja siis saavad emad pool tundi rahulikult paigal olla ja näiteks ploogi kirjuta ilma, et keegi pidevalt sülle nõuaks või end kuskile ära lööks.
Ja siis saavad emad minna ja lasta endale igasuguseid iluprotseduure teha, sest vanaemadele on see ainult rõõm kui nad saavad lapsega kahekesi jääda ja selle nunnutamisega kõrgemale levelile minna (mida nad emade juuresolekul, ikka väga harrastada ei julge).
Ja siis on lisaks veel folk tulemas ja loodame, et emme-issi saavad pojakese tunnikeseks vanaemale jätta ning ise jalga minna keerutama...(aga see on veel liiga suur ja kauge unistus).
Aga igatahes on mõnus - elagu vanaemad!

1 kommentaar:

ingrid ütles ...

tuttav tunne. meie beib istub nüüd juba isegi nädal otsa iseseisvalt viljandis vanaema hoole all. emmed-issid saavad kräudel käia ja kinos ja teatris kultuuri ahmida. elagu vanaemad!