kolmapäev, 4. juuli 2007

titemamma suvi

Tegelikult ei erine titemamma suvi titemamma sügisest, talvest ja kevadest peaaegu üldse. Väljaarvatud siis selgapandavate riiete arvu ja kogukuse poolest ning riietumise ajal kostvate lapse meelepaha väljendavate häälitsuste poolest.
Aga sellist natuke asjalikumat last on suvel täitsa tore omada - eriti selliste lämmide ilmadega nagu praegu. Lapsele paks kiht kaitsekreemi peale, müts pähe ja õue! Pole vaja riideid pesta ja mähkmeraha jääb kah alles. Ning oh seda avastamist siis - iga murulible on vaja üle paitada ning siis kui hullult veab, saab peotäie muru ka ruttu põske pista, enne kui emme avastab ning mõnusa tegevuse juurest eemale kisub.
Ja siis on veel see tore, et kui tegelt ju titemammasid ei kadestata - kõik need magamata ööd ja nutud ja jonnid ja taandareng (esineb teatud kanaemadel:P) aga vat kui ikka saad vastata tuttavate arupärimistele, et ohh, läksin hommikul õue, panin teki murule ja võtsin pool päeva päikest! Siis on küll kõigil mõnusalt kade nägu peas, sest nemad peavad ju umbsetes kontorites passima ja päevitada saavad vaid nädalavahetustel...aga siis pole eriti aega, sest peab aktiivselt puhkama!
Niiet titemamma on mõnus olla!!!

Kommentaare ei ole: